כרמים קופון

ארוחת שף מפנקת לזוג במסעדת כרמים ב-349 ₪ במקום ב-540 ₪

לרכישה
הדילמה היחידה שצריכה להיות לכם לגבי ההצעה הזו, היא מה לבחור למנה ראשונה ועיקרית. לא משנה מה תבחרו, תזכרו את ההמלצה הזו: תשאירו מקום לקינוח.
ארוחה לזוג במסעדת כרמים ב-349 ש"ח בלבד כוללת:
  • פתיח זוגי למרכז שולחן
  • מנה ראשונה לכל סועד
  • מנה עיקרית לכל סועד
  • קינוח זוגי למרכז שולחן
  • כוס יין הבית או שתייה קלה לכל סועד
  • כוס שתייה חמה לכל סועד
תפריט הארוחה:
פתיח למרכז שולחן
לחם כפרי עם אגוזים או פוקצ'ה עם עגבניות מיובשות ועשבי תיבול
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד
  • מרק הבית מרק בצל במעטה של גבינה נימוחה
  • סלט פטוש עגבניות שרי, בצל סגול, זיתי קלמאטה, מלפפון, צנונית, נענע, בזיליקום, שמן זית, לימון, גבינת פטה מקומית וקרעי פיתה בזעתר
  • סלט ירקות שוק מלפפון, עגבנייה, בצל סגול, בצל ירוק, כרובית, פלפל גמבה, צנונית, פטרוזיליה, נענע, שמן זית ולימון
  • סלט קיסר קרעי חסה אייסברג, בצל ירוק, בצל סגול, קרוטונים ופילה אנשובי איטלקי ברוטב ויניגרט קיסר ופרמזן רג'יאנו
  • שווארמה קלמארי טבעות דקיקות של קלמארי מוקפצות בשמן זית ותבלינים ארומטיים עם בצלים שחומים ועגבניות על קרם טחינה ופלפל צ'ילי
  • קרפצ'ו סינטה נתחי סינטה דקים בתחמיץ של שמן זית, בלסמי, פיסטוקים, פרמזן וצנימים
  • פטה כבדים הנעשה בשיטה מסורתית בליווי ריבת בצל וצנימים
  • סביצ'ה דג ים נתחי דג ים עם אספרגוס, עגבניות שרי, בצל ירוק, עשבי תיבול ומרווה בוערת על טחינה גולמית
  • בקלאווה טלה עלה פילו במילוי בשר טלה, בתיבול אוריינטלי, מוגש על טחינה גולמית וסילאן בעיטורי שקדים קלויים
  • עראיס בפיתה על הגריל פיתה במילוי בשר עסיסי וחצילים בליווי ירקות גריל וטחינה עגבניות
  • סיגר סלומון עלה סיגר עם גבינת עיזים, תרד טורקי וסלמון מעושן ברוטב יוגורט ועשבי תיבול
  • חציל בלאדי הנצלה בלהבה מונח על קרם טחינה בליווי סלט עגבניות, גרגרי חומוס, עשבי תיבול, אריסה, פסטו, כוסברה, לימון כבוש ושמן זית
  • ריזוטו כתום קוביות בטטה וקרם ירקות כתומים עם פרמזן חמאה ויין לבן
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד 
  • סטייק אנטריקוט עסיסי מיושן היטב, צלוי בגריל בליווי תפוחי אדמה פריכים ורוטב לבחירה
  • סינטה מיושנת 300 גרם טרייה ומיושנת היטב, ממרכז הנתח, במעטה שומן לשמירה על העסיסיות בליווי צ׳ימיצ׳ורי, ברוקולי, שעועית ירוקה ואפונת גינה מוקפצים
  • צלעות טלה בלאדי שומניות ועסיסיות הנצלות בגריל, מונחות על סלט חם של עדשים שחורים, גלדי בצל מקורמלים ועגבניות קונפי בשמן זית ועשבי תיבול
  • סטייק פרגית במרינדה צלוי בגריל עם שעועית ירוקה ופטריות ברוטב טריאקי על מצע של תפוחי אדמה
  • פילה דניס בליווי שרימפס מוקפצים בחמאה עם קוביות בטטה, שמנת ותימין על פירה קטיפתי
  • פילה סלומון נורווגי הנצלה בגריל מונח על אספרגוס מקומי וקרם שורשים קטיפתי
  • פילה בס מפוספס הנצרב בגריל בליווי ארטישוק אלה-רומנה בקראסט פרמזן ברוטב שמנת פלפל טורקי ותימין לימוני
  • פילה מוסר ים על טבולה עדשים שחורים עם עגבניות צלויות, בצל מקורמל ועשבי תיבול רעננים על קרם טחינה
קינוח זוגי לבחירה:
  • שערות קדאיף קריספיים במילוי קרם שוקולד לבן ורוטב פירות יער חמצמץ
  • קלאסיקה של גבינה ושוקולד לבן בציפוי גנאש שוקולד
  • עוגת שוקולד בלגי ברוטב גאנש שוקולד וכדור גלידה מקושט בקרנצ'ים של שוקולד חלב ולבן
  • שרלוט פסיפלורה וג'לי תות, קרם מסקרפונה על רוטב מלון פסיפלורה, פרי טרי ומפרסיות של מרנג קריספי
  • ביסקוויט קמח מלא ודבש, קרם שמנת עשיר, טופי מפתיע וקראנץ' שקדים
  • קסטה אלפחורס מלאה בקרם מסקרפונה וריבת חלב על רוטב קרם עוגיות, טוויל שקדים וחטיף קוקוס
כרמים
מסעדת כרמים, בניצוחו של השף סהר רפאל, הוקמה לפני 15 שנה במושב סגולה. לאור הביקוש וההצלחה, נפתחה מסעדה נוספת בבאר שבע. מאז ועד היום כרמים נחשבת לאחת ממסעדות השף המובילות בארץ, ומציעה לקהל לקוחותיה חוויה קולינרית מרעננת ויוצאת דופן.
תו האיכות של המסעדה מתחיל  בגידול הירקות בחממות במושב סגולה, שדות עצי זית המשמשים לייצור שמן הזית  ועד לקונדיטוריה הפרטית של כרמים. התוצרת הטרייה שמוגשת במסעדות משקפת את האני מאמין של השף, השענות על חומרי גלם טריים ונגישים, יום-יום, שעה-שעה.
האווירה הינה חלק מהקסם: אלמנטים כפריים, קווים נקיים, תאורה נעימה ונוף עוצר נשימה. עם האווירה הקסומה, יוצעו לכם מנות גורמה קלאסיות ותפריט עשיר שנבנה ממסעות השף בעולם בנגיעה מבית אמא. כרמים מציעה תפריט ארוחות בוקר מיוחד, ארוחות עסקיות, תפריט בשרים העוברים תהליך יישון ממושך במקרר היישון של המסעדה, תפריט אירועים עשיר ותפריט ערב עם שפע של מנות בחגיגה של טעמים וניחוחות. לכל ארוחה יש את היין המשלים, הצוות של כרמים ישמח להמליץ ולהתאים לכם יין מתפריט היינות העשיר. מומלץ להשאיר מקום לקינוחי הבית המפתיעים והטעימים.
שף סהר רפאל
שף, מסעדן, מחבר ספרי בישול ויועץ קולינרי. התחיל את דרכו, במטבח בתור שוטף כלים. לאחר שירות צבאי, החל לעבוד עבודה מעודפת במלון הנסיכה, שם נחשף למטבח והתאהב בו. בשנת 2000, כאשר הבין שזה ייעודו טס לארה"ב ללמוד ובחר להתמחות במסעדות איטלקיות. כשחזר לארץ החל לעבוד אצל ‘אידי’, במשך כשלוש שנים, שם רכש את אהבתו הגדולה לדגים ופירות ים טריים ואיכותיים. עם השנים התמחה רפאל ולמד קולינריה בבתי הספר הנחשבים בעולם, ביניהם ביה"ס לנוטרה אצל השף רובשו והתמחה ברזי המטבח הצרפתי הקלאסי והשמרני. ב-2002, כשהוא בן 25, ביחד עם שותפיו לדרך, פתח את מסעדתו הראשונה, כרמים במושב סגולה, בשנת 2013 את כרמים באר שבע. הקו המנחה של סהר,הוא מנות קלאסיות עם נגיעות ים תיכוניות, סהר מקפיד על שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר, לצד מבחר יינות אותם הוא מוכר במחיר השווה לכל כיס ומאמין בשירות ללקוח ללא פשרות. רפאל לקח חלק מספר פעמים בתוכניות טלוויזיה, השתתף בתוכנית הריאליטי ‘המטבח’, ששודרה בערוץ 2 עם השף עזרא קדם, וזכה במקום הראשון. בהמשך התארח בתוכנית ‘קרב סכינים’ ששודרה בערוץ 10 עם השף סטפן פרואה דה וו. רפאל הוציא לאור את ספרו הראשון לבישול ‘המטבח של סהר’ בשנת 2009, בו הוא מציג כ-60 מתכונים אישיים. בינואר 2014 יצא ספרו השני של רפאל 'ספר הדגים של סהר רפאל'.
  • למימוש עד 29.3.2018
    בימים א'-ה' 12:00-19:00
    ב-31.12.2018 וב-14.2.2018, השובר ניתן למימוש עד השעה 17:00
    בתיאום מראש בלבד בטלפון: 08-8505859
  • מימוש של שובר אחד לזוג בביקור
    עד 4 שוברים בשולחן (8 סועדים)
    סועד ללא שובר יחוייב במינימום הזמנה של 100 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *